Fra den 26 juni til den 2 juli, har vi Mjøløst Gård på Hallingskarvet.

  • By admin
  • 10 februar, 2017
  • Kommentarer er skrudd av for Fra den 26 juni til den 2 juli, har vi Mjøløst Gård på Hallingskarvet.

Besøket vil bli ledet av Sigurd Bylund, med sin kjære Mai Hilde, og Freddy Eriksen med sin kjære May (Bildet) . Mjøløst Gård, ligger under Blåkors Sandefjord og er et kristent rehabiliteringssenter med Jesus i sentrum, de kommer til å ha sang og vitnesbyrd om hva Jesus har gjort i livet, dele Guds ord, be for mennesker som trenger en berøring fra Herren, uansett hva behovet måtte være. Det er en herlig trosfyllt gjeng som kommer, og vi gleder oss til hva Herren gjør under disse dagene.

Ønsker du rom: 47474120

Hjertelig velkommen

 

Categories: Dette skjer, Innhold, Nyheter

Comments are closed.