Peter Hopen og hans kjære Britt-Marie, kommer opp til oss fra den 1- 6 august.

  • By admin
  • 10 februar, 2017
  • Kommentarer er skrudd av for Peter Hopen og hans kjære Britt-Marie, kommer opp til oss fra den 1- 6 august.

Peter har i mange år hatt som tjeneste å sette mennesker fri, om det er fra sykdom, psykiske plager, eller lignende. Han har også en sterk tjeneste i dette med å be om helbredelse for folk som lider av hørselsvikt, dårlig syn, eller andre ting som måtte være. Daglig leder på Hallingskarvet, Geir Korneliussen, har jobbet sammen med Peter Hopen over flere år i Evangeliesenteret og sett hva Herren har gjort av tegn og under gjennom en som er lydig til sitt kall. Trenger du legedom, så er dette en gyllen anledning til å søke Herren, og kanskje får du oppleve at det er nå du skal få din helbredelse som Jesus tilveiebrakte for oss på korset.

Ønsker du rom: 47474120

Hjertelig velkommen

Categories: Dette skjer, Innhold, Nyheter

Comments are closed.