Vi får besøk av Kjell Huseby fra den 15-20 august, som blir en festreise i Guds ord.

  • By admin
  • 10 februar, 2017
  • Kommentarer er skrudd av for Vi får besøk av Kjell Huseby fra den 15-20 august, som blir en festreise i Guds ord.

Kjell har lang fartstid bak seg som forkynner og bibellærer, han har jobbet på Evangeliesenteret i mange år som bestyrer ved flere sentere, hvor han fikk lede både gutter og jenter til Jesus. Han har en serdeles god kunnskap om det profetiske ord, og hvordan du kan se at bibelen faktisk beskriver endetiden i henhold til den tiden vi lever i nå. Vi gleder oss til å høre hva Herren har vist han av nye ting på dette området, og hva annet han kjenner han vil dele med oss disse dagene.

Ønsker du rom: 47474120

Hjertelig velkommen

Categories: Dette skjer, Innhold, Nyheter

Comments are closed.