SOMMERFESTEN HALLINGSKARVET 2017!

  • By admin
  • 19 februar, 2017
  • Kommentarer er skrudd av for SOMMERFESTEN HALLINGSKARVET 2017!
Vi gleder oss til den 4. Sommerfesten på rad som går av stabelen på Hallingskarvet Omsorgs- og Konferansesenter mandag den 3. juli og åpner med kveldsmøte og varer til og med søndag kveld den 9. juli. For deg som er med hele uka får du det 7. døgnet helt gratis inkludert alle måltider.
Årets hovedtalere blir Robert King som kommer med sin kone Helen fra Wales og Unn og David Auke som også er verter under konferansen. Flere ting kan komme i tillegg som ikke er bestemt ennå. Joel Nilsen som delte så sterkt på Sommerfesten i fjor vil tale på et av formiddagsmøtene. Det blir også sterke barnemøter, så ta med barn eller barnebarn og la dem også få et sterkt møte med Gud sin Far i sommer. Det blir friluftsmøte på enten Geilo, Ål eller Gol og det blir også en utflukt til en flott fjellseter med mulighet for å få kjøpt hjemmelaget setermat, blant annet nydelig rømmegrøt.
Ring 47474120 for rombestilling eller plass for telt, campingvogn eller campingbil. Det er lett å reise for deg som ikke har bil, ta bare buss eller tog til Ål og informer om når du ankommer Ål og når du må reise fra Ål så vil du bli kjørt begge veier.
Kom og opplev denne fantastiske Sommerfesten sammen med herlige søsken fra mange steder i Norge og forvent et varmt fellesskap, mye glede og sterke møter med Gud din Far!
Hjertelig velkommen
Categories: Dette skjer, Innhold, Nyheter

Comments are closed.