Svein Nordvik kommer tilbake til Hallingskarvet fra 18-23 juli.

  • By admin
  • 24 mars, 2017
  • Kommentarer er skrudd av for Svein Nordvik kommer tilbake til Hallingskarvet fra 18-23 juli.

Svein sin tjeneste er vel ikke ukjent for de fleste her, men for dere som ikke vet hvem han er, så står Svein på for å få mennesker frelst, løst, og satt i frihet. Det er dette med å se Guds kraft virksom på gater og streder, og ikke bare i møter som kjennetegner Svein, der han drar inn i fengsler, står på gater med team, forteller om rus på skoler, synger, vitner, ber for syke, og lever det livet som Jesus ba oss vandre i.

Vi gleder oss til å høre hva Svein har fått lagt på hjertet, og se hva Gud gjør i blandt oss denne uken.

Ønsker du rom: 47474120

Hjertelig velkommen

Categories: Dette skjer, Innhold, Nyheter

Comments are closed.